Glasfolie-window-film-solar-guard-uv-film-vlaanderen

ZONNEWERENDE FOLIE

bespaar vele euro’s op het verbruik van uw airco!

Solar Gard® glasfolie beschikt over een zeer uitgebreid gamma glasfolies voor zowel toepassingen langs binnen en buiten zijde van het glas. Met Solar Gard® glasfolies kunnen we op bijna ieder glaspartijen een oplossing bieden, dit met spectaculaire upgrade van het glas en altijd gekoppeld aan een zeer degelijke garantie. Niets zo mooi als je tuin bij mooi weer. Die wil je toch kunnen zien, zelfs als de zon op je ruiten brandt. Waar zelfs getint glas nog altijd 70% van de stralingswarmte van de zon binnenlaat, houdt Glasfolie.be de warmte buiten – in uw tuin.

Je hoeft geen gordijnen dicht te trekken of zonneblinden neer te laten. Geen donkere woonkamer in de zomer – alle licht komt binnen. Geen zoemende airco die dure energie verbruikt.

Zomer- winterfolie: Isolerende folie

Binnen het gamma Solar Gard® zijn er ook zeer performante folies, welke zeer goede zonwerende eigenschappen hebben en die tijdens de winter een meerwaarde bieden door de warmte terug naar binnen te reflecteren. Deze types reflecteren in de zomer de infraroodstraling van de zon terug naar buiten. In de winter wordt de warmte die binnen zit terug naar binnen gereflecteerd. De zogenaamde Low e films kunnen een meerwaarde bieden op de iets ouder types dubbele beglazing en enkel glas, De K waarde ( isolatie waarde) kan tot 30 % verbeterd worden.

Download het succesverhaal van Dhr. de Pauw in .pdf-formaat

Download het succesverhaal van kapsalon De Cliént in .pdf-formaat

Glasfolie-isolatie-ramen-solar-guard-vlaanderen